Elektrische voortstuwing.


Wij leveren nieuwe aandrijvingen van verschillende merken/types en kunnen de inbouw verzorgen. Duidelijke afspraken met een afgesproken prijs en geen verassingen achteraf. Voeren service uit aan allerlei type en merken elektrische aandrijvingen.

 
Elektrische aandrijving inbouwen
Uw huidige motor is aan revisie toe, u wilt overstappen op elektrisch varen of je huidige boot heeft nog geen voortstuwing en je wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn. Voor iedere boot is er tegenwoorden een passend elektrische voortstuwing voor te krijgen.

Opties:
- Zelf inbouwen
- Inbouwen met hulp
- Laten inbouwen
Voor advies of een offerte kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Motoren:
_ Torqueedo
- Hollex
- Waterworld

Accupakket:
De juiste accupakket is minstens zo belangrijk als de elektrische voortstuwing en hangt helemaal af van uw wensen. Vaart u alleen door grachten of ook over grote meren? Is een dagtocht 5uur of vaar je langer? Zo is het niet altijd nodig om lithium accu’s te gebruiken maar zijn er ook andere toepassingen. Wilt u meer weten?

Meer informatie

Bediening:
De bediening is zo eenvoudig dat iedereen dit kan begrijpen. Met een beetje uitleg erbij is het makkelijker varen dan met een Dieselmotor of een benzine buitenboord motor. De installatie van de systemen zal zo ingebouwd zijn dat en minimaal onderhoud benodigd is en er dus meer tijd over blijft voor plezier.

Meer informatie ontvangen

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06 40613317


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT Zaterdag

08:00 - 18:00